fredag, februari 15, 2008

Pia K: "Klockan är fem i tolv !"

Pia Kjærsgaard vågar som vanligt tala klartext. Se hennes utmärkta krönika i
dagens Jyllands-Posten:
(.....)
Det synes overflødigt her at nævne, at alle muslimer naturligvis ikke er terrorister. Men det er nu engang muslimer, der gang på gang bliver afsløret i at forberede terrorangreb i Danmark - og efterhånden synes det vel kun at være et spørgsmål om tid, før det også lykkes at føre planerne ud i livet.

Tiden er derfor inde til at sætte handling bag ordene. Forudsætningen for, at vi kan komme islamismen til livs, er, at vi behandler islamismen på akkurat samme måde, som vi vil behandle enhver anden voldelig, samfundsomstyrtende bevægelse, der udgør en reel trussel mod vore frie samfund. Først i det øjeblik vi erkender, at vi står over for en potentielt dødbringende trussel, der kan blive enden på den frie verden, vil vi være rustet til træfsikkert at imødegå truslen. Den erkendelse er mange desværre endnu ikke nået til.

Kamp på alle fronter

Kampen mod islamismen er en kamp på alle fronter. Det er en kamp, hvor efterretningstjenesten spiller en afgørende rolle, fordi islamisterne i modsætning til tidligere totalitære modstandere af den frie verden ikke spiller med åbne kort. Men det er også en kamp, der skal tages med åben pande.

De initiativer, vi indtil nu har taget, har slet, slet ikke været tilstrækkelige. Vi bliver nødt til at ændre kursen 180 grader. Vi skal simpelthen ikke acceptere en islamistisk opblomstring i det her land. Jeg appellerer til alle partier om at forstå alvoren - vore frie samfund er i fare - og klokken er fem minutter i tolv?..

Läs hela krönikan