söndag, september 27, 2020

Shariagängen tar över även i Göteborg

 


Expressen/GT läckte häromdagen en av polisens underrättelserapporter om knarkhandeln i Göteborg.

 I en underrättelserapport beskrivs hur polisen nu fruktar för ett stort raskrig i Göteborg. "Etniskt baserade nätverk" med invandrarungdomar från Somalia, Syrien och Afghanistan krigar om revir.

Underrättelserapporten beskriver hur knarket flödar i Göteborg. "Det är lika lätt att köpa knark som att handla mat på ICA".

Utdrag från rapporten:
"Det sker återkommande stora våldsamma sammandrabbningar i centrala Göteborg mellan unga afghaner och framför allt unga syrier, men även somalier där de slåss om bra försäljningsställen för narkotika. Det har skett ett flertal knivskärningar i samband dessa bråk och polis har vid olika tillfällen anträffat tillhyggen/gatustridsvapen".

"Det är invandrarnas etnicitet och nationalitet som håller dem samman. De träffas ofta redan på asylboendet".
Experten Per Brinkemo:
– Svenskar glömmer ofta att i många av länderna där de kommer ifrån, finns det från början starka etniska konflikter. Det kan vara konkurrens mellan afghaner eller araber, eller somalier som är nedtryckta av araber och albaner.

Invandrarungdomarna sysslar även med personrån. Antalet personrån i Göteborg har stigit till höga nivåer senaste åren. Inte sällan förnedras offren genom att man klär av dem nakna och urinerar på dem. 

Tyvärr har denna läsvärda artikel drabbats av vårt nya gissel: Betalspärr....           Gammelpressens fiffiga sätt att undvika läsare.

Men i korthet bekräftar polisen vad de flesta normalbegåvade svenskar redan vet: En stor av de tiotusentals hazaras, somalier och araber som vi begåvats med det senaste årtiondet (särskilt sedan det stora sammanbrottet hösten 2015) har nu etablerat sig i den undre världen.

Så här från sydlig horisont har vi ju redan sett hur danskarnas gissel, de kriminella islamistgängen som slog ut mc-gängen och tog över knarkhandeln, först i Christiania, sedan i Stor-köpenhamn och nu i hela landet har gjort likadant i Sverige. Danskarna döpte dem till shariagäng och det är ju ett bra namn:

Gravt kriminella muslimer oftast med tydliga kopplingar till de islamistiska moskéerna som opererar i etniska gäng. Näst intilll omöjliga för polisen att infiltrera. Oftast organiserade redan på migrantförläggningarna. Under Kalifatets blomstringstid drog hela shariagäng iväg till Irak/Syrien för att göra jihad.

Vägen över Sundet till Malmö var ju bara ett handgranatskast...   

Framförallt hazaras ("afghaner" från Iran) kontrollerar nu knarkhandel och personrån i Malmöområdet. Man kan (även utan polisens resurser) se hur smittan sprider sig från de kvarvarande förläggningarna, via de skolor i Malmö/Lund-området som de kontrollerar, vidare ut i samhället. Själv utsattes jag för ett klumpigt ficktjuvs-/rånförsök utanför en bankomat på Södervärn förra sommaren av ett hazaragäng. 

Polisens reaktion: Suckade djupt och sa "ja, det blir ännu djävligare om en månad när Malmöfestivalen startar." 

Utan att bagatellisera islamisternas kriminella verksamhet så finns det en ännu allvarligare aspekt:

 Den närmast explosiva utvecklingen av antisemitismen som gått hand i hand med shariagängens framfart i Danmark och Sverige. Det värsta exemplet torde vara Malmö.

Här har flera faktorer spelat in. Malmö islamiserades tidigt. Staden torde idag innehålla upp emot 40 % muslimer. Det sedan urminnes tider makthavande partiet satsade tidigt på samarbete med islamister för att rädda sina sjunkande valsiffror. Islamister med direkt terroristknytningar uppmuntrades och befordrades inom partiet.

Den ledande (s)-politikern Reepalu visade tydligt att han inte hade tyckte om judar. En debattör beskrev det som att  han "marinerade partiet med antisemitism".

När (s) även på riksplanet ingick en överenskommelse med Muslimska Brödraskapet om maktdelning blev det fritt fram för figurer som  Jamal al-Haj från Hamas och Adrian Kaba från Brödraskapet...

Att staden dessutom har flest moskéer i Sverige spelar naturligtvis in. Alltifrån den stora Khaddafimoskén på Rosengård till den nya salafistmoskén vid Östra Kyrkogården.

De unga islamisterna "vaccineras" varje vecka med en ny dos antisemitism av de islamistiska imamerna. Det islamistiska upploppet i somras var varken det första eller sista av sitt slag. I Paris är det t ex en årlig företeelse...

 

Islamism, kriminalitet, antisemitism växer hela tiden i Malmö under (s) beskydd. Kommer Göteborg att klara av att stoppa den utvecklingen innan det är försent...?