onsdag, november 10, 2021

De sista stalinisterna försöker invadera Polen med migranter

 

Just nu väller tusentals arabiska migranter in mot Polens gräns. Belarus låter flyga in minst sextio flygplanslaster med tusentals arabiska lycksökare till Minsk varje vecka och sedan föses de över gränsen till grannländerna.  

Inte bara massinvandring utan även hotet om islamisering används som vapen. Även Visegradstaterna och Balticum ska köras i botten liksom tidigare Tyskland och Sverige...

Bakom detta angrepp mot Europa står inte bara diktatorn Lukasjenko utan framförallt hans husbonde i Moskva... 

Se utmärkta reportage på Nyhetsbyrån NB och Samnytt. 

NB kommenterar:

Det råder upptrappat läge vid den polska gränsen mot Vitryssland. Runt 4.000 migranter – många från Mellanöstern och Afghanistan, enligt tyska media – försöker forcera den polska gränsen in i EU. Den vitryske diktatorn Aleksander Lukasjenko har inspirerats av den turkiske despoten Erdogan och försöker nu sätta press på EU för att dra in pengar. Runt 60 flighter går varje vecka från Mellanöstern till Minsk.

Polen håller emot när migranter, hetsade av vitryska styrkor, försöker forcera gränsstängslen in i EU. I tyska och polska media ser man mestadels aggressiva män med tillhyggen, som försöker ta sig in i EU. Lukasjenko utnyttjar den naiviteten vi kan se inom EU – där många länder som Sverige kallar migranterna ”flyktingar” och lyfter fram det fåtal kvinnor och barn som finns i den folkmassa som trycker på. Vi analyserar läget på Riks.

Tyskland och Polen har under hösten gemensamt försökt hitta lösningar för att fånga upp de migranter som ändå har lyckats ta sig in i EU. Nu lyckas Lukasjenko underblåsa splittringen mellan EU-länderna. Polen har dock sagt, att man vill hålla gränsen själv. Det kommer man nog också att klara. En gränsövergång har nu stängts helt. Liknande scenarios har vi I Lettland och Litauen. I värsta fall kommer man att slussa migranter genom Polen till Tyskland – eller sätta dem på ett flyg till Sverige.

Kent Ekeroth talar som vanligt klartext:

 • Samnytt rapporterade nyligen om nya massiva försök av folk främst från Mellanöstern som försöker forcera Polens gräns. Det pågår liknande försök vid Ungerns gräns. Bilderna visar, precis som alltid, stridföra män som med våld försöker ta sig in på ett annat lands territorium. För bara några årtionden sedan skulle det betraktas som ett invasionsförsök. Det borde det göra nu med.
 •  
 • Till skillnad från Europas västländer har dock Polen och Ungern vett nog att inte slapphänt låta invasionsstyrkan forcera deras gränser. Givetvis kommer Sveriges vänsterliberala tyckare och säger ”så får man inte göra”, ”kollektiva pushbacks är emot reglerna” som bland annat den extremt invandringsvurmande Alex Voronov, politisk redaktör på liberala Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning och Katrineholms-Kuriren, klagar om på Twitter:
 • Vad han inte verkar förstå är ett par saker:

 • Dels var flyktingkonventionen som nu har 60 år på nacken inte avsedd för invasionsförsök från Mellanöstern, utan ett resultat av andra världskriget som åsyftade de människor som fått fly eller blivit omplacerade under kriget. Det är med andra ord överenskommelser som är föråldrade och inte anpassade efter dagens verklighet. Dels verkar han bry sig om regler i ena fallet (när de attackerar Europas gränser) men inte i andra fallet, nämligen att det är illegalt att försöka forcera ett lands gräns.
 •  
 • Anledningen är såklart att han vill ha totalinvandring till Sverige och Europa, trots att decennier av densamma visat sig vara en katastrof, bokstavligen.
 •  
 • Egentligen har det mesta redan sagts om invandringen. Striden som varade flera decennier är i princip över, förutom i vissa öar av folk med sällsynt dålig verklighetsförankring. Invandringens negativa konsekvenser för ekonomi, våldstånd och kriminalitet har avhandlats. Som jag tidigare skrev står den sista striden nu om kulturen. Den är fortfarande ung i Sverige men till slut kommer alla erkänna det problematiska med invandringen även där.

 • Men, det förändrar såklart inte massinvandrarna från att om och om igen försöker invadera våra länder. Enda anledningen till att de fortsätter försöka är givetvis för att vi inte upprätthåller våra gränser så som man brukade göra och så som man bör göra även nu: militärt och med våld när dessa kränks. Till viss del är detta givetvis vad massinvandrarna vill. De har säkerligen lärt sig av årtionden av palestinaarabernas framgångsrika propaganda där martyrskap används för att bryta ned det känsliga västerländska sinnet.

 • Men det är en stats skyldighet att försvara sina invånare mot de som försöker invadera. Vi har redan sett resultatet i västvärlden om detta inte sker. Därför bör Europas länder betrakta massinvandrare som invasionsförsök och agera därefter. Samtidigt måste media givetvis beskriva skeendet för vad det är, så att Europas befolkningar inte återigen hjärntvättas till att tycka synd om de som kommer för att ta våra länder.

 • Jag har inget hopp om att gammelmedia tar det ansvaret. Tur då att ny, oberoende media finns.
 •  
 • Läs hela artikeln