söndag, augusti 23, 2020

Upplopp och mordbrand i Malmö på fredag ?

Det ser ut att bli våldsamt i Malmö på fredag...
"Konstnären" Dan Park och den danske provokatören och partiledaren Rasmus Paludan planerar en happening mot islamismen på Fridhemstorget kl 13.
Det får naturligtvis stadens talrika islamister att gå i spinn. Mordhoten haglar och nu utlovar också en islamistisk talesman mordbrand och upplopp. 
Både Park/Paludan och islamisterna torde vara nöjda över all uppmärksamhet...

Samnytt skriver:Upplopp och mordbränder planeras vid koranbränning: ”Ska brinna i flera städer”

I sociala medier cirkulerar information om att nästa veckas demonstration mot islam i Malmö kommer att mötas av våldsamma upplopp och mordbränder. I ett meddelande som sprids på ett konto med tiotusentals följare går det att läsa, ”det kommer brinna i flera olika städer” och man menar att staten ska få betala för att de tillåter yttrande- och demonstrationsfrihet på platsen. Upploppen och bränderna hoppas man ska få polisen att aldrig igen godkänna en sådan ansökan.
Samhällsnytt fortsätter att rapportera kring händelseutvecklingen inför det torgmöte som anordnas av gatukonstnären Dan Park på Fridhemstorget fredag i Malmö den 28 augusti klockan 13.00, där bland annat ett exemplar av Koranen ska eldas upp. Vid sidan om Park kommer även Rasmus Paludan, partiledare för det islam- och invandringskritiska partiet Stram kurs, att delta för att belysa den i vår del av världen nyetablerade religionens negativa konsekvenser för samhället.
LÄS ÄVEN: SVT besvärade över Dan Parks demokratiska rätt till torgmöte: ”Är ju dömd för brott”
På fredagen uppmärksammade Samhällsnytt hur en i vissa kretsar välkänd sociala medier-profil med över 50 000 följare på Instagram och YouTube ägnar sig åt att våldtäktshota Dan Parks familj och antyda att sådant våld ska utövas att Park behöver skyddsväst på platsen inför nästa vecka om han vill överleva.
Det är 34-årige Nabih ”Nabbe” Turkie från Libanon, numera folkbokförd i Helsingborg, som står bakom samtalen och försvarar hotelserna med att det han säger är ett ”pranksamtal”. Nabih, som tidigare har lyfts upp av statstelevisionen i en dokumentär, har på lördagen publicerat flera inlägg i vilka det talas om att en oanmäld motdemonstration kommer att arrangeras.

LÄS ÄVEN: SVT-hyllade Nabih ska våldta Dan Parks mamma, syster och fru – varnar för skjutning
Av inlägget, som uppges ha skickats till Nabih och som han därefter har återpublicerat för nära 40 000 följare på Instagram, framgår det att över 200 personer ska samlas ”klockan 11.00 vid ribban på stora parkeringen den 28e och röra oss mot Fridhemstorget i Malmö”.

Själv tycker jag det bara är sorgligt.
Två misslyckade figurer söker publicitet och Malmös islamistiska shariagäng vill passa på att visa vem som idag bestämmer i Sverige. Och det hela uppmuntras naturligtvis av krafter som vill ha våldsamma konfrontationer. Man känner liksom stanken av AFA/Expo-dräggen...

Gamle vännen Tommy Hansson skrev en utmärkt artikel om att bokbål ALDRIG löser några problem.
"Det är alltid urbota korkat att bränna böcker"

Alla vettiga svenskar vet att den onde profeten M:s
bok uppmuntrar till folkhat och rasism, men att bränna eller hälla grisblod över den är ju bara att spela motståndaren i händerna....
Det kommer att ge kriminella element tillfälle att framstå som martyrer.

Nej, den som vill motarbeta islamiseringen av Malmö bör istället arbeta för att :

* låta polisen slå sönder/utvisa shariagängen

* stänga salafistmoskéerna

* tvinga (s) och (mp) att stoppa sitt samarbete med Muslimska Brödraskapet

stoppa miljardrullningen från stat/landsting/kommun till islamistiska skolor och föreningar (t ex Brödraskapets "kassako" Ibn Rushd)

* på allvar bekämpa antisemitismen i skolorna

* konsekvent utvisa dömda utländska förbrytare (även om de lyckats skaffa svenska medborgarskap under falska förespeglingar) Lär av Danmark !