fredag, juni 05, 2020

"Arg Blatte" kommenterar Black Lives Matter...
Den uppmärksammade  bloggaren "Arg Blatte"
går till hårt angrepp mot den vänsterextrema organisationen Black Lives Matter som nu också agerar i Sverige. Läsvärt och tänkvärt !

Han konstaterar bl a:

 "Black Lives Matter är en vänsterradikal hatgrupp. De definierar kriminella som offer, och gör Putin jätteglad när de förespråkar intern destabilisering.

I medier har BLM-företrädare uttryckt sig i ordalag som “ta av polisen vapnen”.
Medgrundaren till BLM har uttryckt på Facebook att vita är en ”defekt” som måste utplånas, och skrev även på Twitter om att vilja döda vita människor, specifikt män.

BLM:s ideologiska inspiration, enligt deras egna utsago, är Assata Shakur – den första kvinnan som hamnade på FBI:s Most Wanted-lista, då hon är bankrånare, polismördare och terrorist. Hon flydde till slut USA för att få asyl i kommunistutopin Kuba, detta på 80-talet dessutom.
För några år sedan släppte Black Lives Matter ett dokument där man kunde läsa deras avsikter utförligt, varpå det blev tydligt att deras idealsamhälle går ut på apartheid och rassegregering. Där vita lever för sig, och svarta lever på sitt egna håll, under någon slags etnokommunistisk utopi. Avsikten är att skapa svarta områden med svart militär och svarta lärare, no whites allowed.

Så vad är det för idioter som okritiskt sprider denna grupps budskap – utan att ha minsta aning vad de står för?"


Läs hela hans debattartikel i Nyheter Idag och se filmen nedan: