onsdag, januari 11, 2017

Katastrofen närmar sig...Ur Lars Enarsons Elia Bönearmé:


"Den 15 januari kommer representanter från 70 nationer att samlas i Paris med målsättningen att lyfta fram ”tvåstatslösningen” som vägen till en varaktig fred i Mellanöstern. (http://www.reuters.com/article/us-israel-palestinians-france-idUSKBN14B1LN) Man befarar i Israel att det som bestäms på denna konferens i Paris kommer sedan att användas som utgångspunkt i FNs Säkerhetsråd för att permanent dela Israels Land och etablera en "palestinsk stat".


Men de måste handla snabbt eftersom enbart fem dagar senare tillträder Donald Trump som USAs president och han har gjort klart att han kommer stoppa alla sådana planer i FN. Därför har man nu beslutat att kalla samman Säkerhetsrådet redan 17 januari för att kunna agera mot Israel innan Trump tillträder.
 
Beslutet i Säkerhetsrådet 23 december gjorde alla israeliska bosättningar i Judéen, Samarien och bibliska Jerusalem "olagliga" (enligt FN:s förvrängda syn på folkrätten, red. anm). Detta beslut kan inte återkallas utan en absolut majoritet i Säkerhetsrådet, en omöjlighet inom en överskådlig framtid. Men beslutet skapade inte officiellt en palestinsk stat. Det är detta konferensen i Paris vill lägga grunden för. Palestiniernas ledare Mahmoud Abbas lovade i sitt segertal i november då han omvaldes som Fatah’s ordförande att under 2017 kommer världens nationer att ge palestinierna deras stat utan något fredsavtal med Israel.
 
Sverige kommer för första gången hålla i ordförandeklubban i Säkerhetsrådet under januari. Utrikesminister Wallström har sagt att beslutet den 23 december kommer att ”underlätta Sveriges arbete” i Säkerhetsrådet. Hon har redan tilldelats Palestinska Myndighetens högsta medalj "The Grand Star of the Order of Jerusalem" vilken enligt deras regler ges till "en soldat som har utfört en framstående handling".
 
Israels regering har ovedersägliga bevis på att President Obama planerade USAs förräderi av Israel i Säkerhetsrådet bakom deras rygg tillsammans med palestinierna. Vi har också varnat i flera år att Obama planerade denna attack mot Israel redan då han valdes till president för åtta år sedan. Direkt efter han tillträdde presidentposten ställde han exakt samma orimliga och omöjliga krav att förbjuda alla israeliska bosättningar i Judéen, Samarien och det bibliska Jerusalem. Han visste mycket väl att det var omöjligt för Israel att acceptera dessa krav. Obamas plan var från början att strax före sin avgång tvinga fram ett beslut i FNs Säkerhetsråd över huvudet på Israel. Tyvärr har vi förmodligen ännu inte sett Obamas sista drag mot Israel innan han avgår. Dagarna mellan den 15 och 20 januari blir kritiska!
 
USAs nyligen nedlagda veto i Säkerhetsrådet gav palestinierna en rejäl uppmuntran till fortsatt terror. Donald Trump förklarade nyligen att ”FN löser inte konflikter. Den skapar konflikter.” Profetiska röster i USA har sagt att om USA delar upp Israels land kommer Gud att dela på USA. Detta har i själva verket redan börjat hända under President Obama. USA är idag mer splittrat än någonsin. När Trump tillträder som president 20 januari planeras det våldsamma motdemonstrationer. Det står: "Ett rike som är splittrat blir ödelagt.” (Matt 12:25) Det är mycket allvarligt att gå emot Israel. Storbritannien förlorade sin ställning som stormakt när man gick emot Israel i samband med att Israel bildades 1948. Vad kommer att hända med Sverige?
 
I ett offentligt tal förra veckan förklarade Mahmoud Abbas rådgivare att om USA flyttar sin ambassad till Jerusalem, vilket Donald Trump aviserat, kommer det att innebära en krigsförklaring mot hela muslimvärlden. (Du kan se talet här!) Vi står nu på randen till en storkonflikt i Mellanöstern och upptakten till det Tredje Världskriget. ”När folk säger: ’Fred och trygghet’, då drabbar undergången dem lika plötsligt som värkarna hos en kvinna som ska föda, och de slipper inte undan.” (1 Tess 5:3)
 
Ett år före Andra Världskrigets utbrott samlades ledare för världens nationer i Evian i Frankrike på President Roosevelts inbjudan för att samtala om vad som kunde göras för att rädda judarna i Tyskland undan nazisterna förföljelser. Inte en enda nation, förutom Costa Rica och Dominikanska Republiken, ställde upp då för att hjälpa judarna, vilket uppmuntrade Hitler att ingen brydde sig om judarna! Just nu finns det i stort sett inte en enda nation av de 70 som inbjudits till Paris som försvarar Israel undan islams planer på att utplåna dem. Israel har övertagit rollen som världens jude!
 
Gud är fortfarande Israels Gud! Han kommer att krossa alla nationer som går emot med Israel. Första Världskriget resulterade i Balfour deklarationen. Andra Världskriget ledde till Israels bildande. Tredje Världskriget kommer att leda till Messias ankomst och Israels slutliga upprättelse. Men detta är nu en avgörande tid för oss att be som aldrig förr för Israel! Vi utlyser därför i samarbete med ledare i andra länder en internationell böne- och fastedag söndagen 15 januari för Israel och speciellt konferensen i Paris och Sveriges roll i Säkerhetsrådet! Det är allvarligt att gå i täten mot Israel.
 
1938 kom hotet mot det judiska folket och hela världen från nazismen. Idag kommer hotet från islam! President Obama inledde sin karriär som president med ett tongivande tal vid islams världshögkvarter i Kairo där han prisade islam och rullade ut röda mattan för det Muslimska Brödraskapet. Detta öppnade helvetets portar för en tsunami av islamisk terror inte bara i Mellanöstern utan över hela världen under hans åtta år i Vita Huset. Och vågen bara ökar.
 
Donald Trump har lovat att han kommer att ta upp kampen mot islam. Han planerar bl a att stödja en motion från Senator Ted Cruz att kriminalisera Muslimska Brödraskapet i USA och alla dessa underorganisationer som CAIR och ISNA på grund av deras stöd för islamistiska terrororganisationer. Muslimska Brödraskapet har grundat Al-Qaida och därmed ISIS, Hamas, och en mängd andra terroristorganisationer. Kommer Trump att lyckas mot islam precis som Churchill gjorde mot nazismen? Vi behöver be!"
***
Observera att kommentaren i st 3 är min och inte Enarsons...