måndag, augusti 21, 2017

Julia Caesar: Stäng Europas gränser !


 
 
Julia Caesar varnar oss i sin alltid läsvärda söndagskrönika
och manar Europa till självförsvar med stängda gränser mot
barbariet.

Ett kort utdrag: 
 
Den här gången hände det i Barcelona, Cambrils och Åbo; islamistiska terrordåd som dödar och skadar oskyldiga människor.
Och vi vet alla att det kommer att hända igen och igen tills – ja vad då?
 
Oavsett drivkrafter och motiv hos EU:s och enskilda europeiska länders styrande tycks de med undantag för de fyra Visegradländerna  vara eniga om att massinvandringen från muslimska länder ska fortsätta. Den upprepade terrorn mot oskyldiga civila får dem inte att darra det minsta på manschetten. Europas befolkning ska bytas ut och kontinenten förvandlas till ett nytt tredje världen, oavsett hur högt priset blir.
Innerst inne vet de att det vore en katastrof. Innerst inne vet de att de ändå till slut kommer att tvingas stänga Europas gränser. De är bara så förlamade av feghet och rädsla för att förlora sina positioner att de skjuter på besluten in i det sista, tills verkligheten blir ohanterlig.

”Våra regeringar vet inte ens vilka de är”

”Det enda sättet att utplåna terroristnätverken är att genom samordnade ansträngningar dämma upp den flod av migranter som tar sig till Europa. Våra regeringar vet inte ens vilka de är, än mindre vad de kan bli och vilka avsikter de har. Om vi inte säkrar Europas gränser kommer vi att fortsätta falla offer för terrorn” skriver den brittiske författaren och debattören Douglas Murray.
 
”För att besegra terroristerna är det nödvändigt att uppamma en basnivå av sunt förnuft. Och lite överlevnadsinstinkt” skriver Douglas Murray.

Politikerna behöver inte frukta att själva betala priset

Europas politiker gör ständiga riskanalyser där de ställer sina egna behov och möjligheter (karriär, pengar, social ställning, kändisskap) mot eventuella risker. Deras slutsats av varenda analys är klar: de lever själva med hög grad av personlig säkerhet och behöver inte frukta att behöva betala priset med sina egna liv och kroppar i skottlossningar, få sina halsar avskurna, utsättas för bombexplosioner eller rammas av framrusande last- eller skåpbilar på gågatan eller strandpromenaden. De kan i lugn och ro leva upp till sina illusoriska självbilder och framstå som den universella godhetens företrädare på jorden.

Civilbefolkningen spelbrickor som offras

De spelbrickor de har på hand i det politiska spelet är civilbefolkningen, vars liv och säkerhet de är satta att skydda. Det är politikernas primära uppdrag. Men som vi kan se sedan många år verkar det för Europas politiker inte vara förknippat med några djupare samvetskval att offra sina egna befolkningar för att genomdriva mångkultur och utomeuropeisk massinvandring, på sikt ett befolkningsutbyte. De målen tycks överordnade alla former av politiskt ansvar. Maktelitens bedrägliga godhet gör helt enkelt en U-sväng när det kommer till deras egna folk. I synnerhet gäller detta Sverige.
 
 

 
(Copyright Julia Caesar och Snaphanen.)