tisdag, oktober 11, 2016

Parallellsamhället slår till...

 
 
 
Den Korte Avis pekar återigen på hur det muslimska
parallellsamhälle som växt fram i stora delar av Europa
skapar nya former av barbari. Grunden är "en hopplöst
naiv och oansvarig invandringspolitik".
 
I Sverige har vi sett hur en primitiv ökenkultur, präglad
av förakt för kvinnor och hat mot kristna och judar,
nästan explosionsartat sprider sig över landet... 
 
Muslimske parallelsamfund
Europa står i dag med en trussel, der ikke har fortidens store krigeriske form. Den udvikler sig kun gradvis og foreløbig i begrænsede miljøer. Men den er voksende, og den er farlig.

Det er truslen fra især muslimske parallelsamfund, der lever deres helt eget liv, hvor en massiv voldskultur får lov at trives uden for det omgivende samfunds kontrol.

En aktuel sag, der viser dette med stor tydelighed, sender rystelser gennem Frankrig.

Betjente blev levende fakler
Lørdag holdt to politibiler i et kryds i den berygtede indvandrerghetto La Grande Borne i Viry-Chatillon syd for Paris. Betjentene i bilerne skulle overvåge, hvad der foregik i krydset.
 
På dette sted er der nemlig gennemført talløse røverier mod forbipasserende biler i den senere tid.
 
Pludselig kom omkring 15 maskerede unge fra området løbende frem mod politibilerne. De smadrede ruderne og smed hjemmelavede molotovcocktails ind – tilsyneladende specielt i den forreste bil.
 
Derefter forhindrede de, at dørene kunne åbnes, sådan at betjentene blev fanget inde i bilen.
 
Bilen brød i brand, og ilden opslugte de to betjente i den forreste bil. De blev levende fakler.

Så forsvandt gerningsmændene igen ind i området.

Alvorlige forbrændinger
En 28-årig mandlig betjent er meget ilde tilredt. Han har fået alvorlige forbrændinger i ansigtet og over hele kroppen. Han svæver i livsfare og er foreløbig lagt i kunstig koma.

Hans 39-årige kvindelige kollega og mor til tre børn blev alvorligt forbrændt i ansigtet og på hænderne. Hun vil i hvert fald være ude af stand til at arbejde i flere måneder – og måske er det værre end det.

De to betjente i den anden patruljevogn fik mindre skader.

Situationen ude af kontrol – politikerne strides
Det uhyggelige angreb i La Grande Borne vidner om, at områder i det franske samfund er kommet helt ud af myndighedernes kontrol. Magten er reelt overtaget af unge med muslimsk baggrund fra især Nordafrika. Almindelige borgere vover ikke at bevæge sig ind disse steder.

Episoden har udløst heftig politisk debat, der peger frem mod det franske præsidentvalg næste år. Specielt står indenrigsminister Bernard Cazaneuve for skud fra den borgerlige opposition, der kræver hans afgang.

Løfter til politifolkene
Premierminister Manuel Valls og Bernard Cazeneuve besøgte mandag politifolk i det berørte område. Valls sagde blandt andet til dem: ”Disse individer har villet dræbe jeres kolleger, det kan jeg forsikre jer om.”

Han lovede, at de skyldige ville ”blive pågrebet” og ”dømt hårdt”.

Men formentlig bliver disse ord mødt med skepsis blandt politifolkene. De har hørt dem mange gange før. Og alligevel fortsætter problemerne.

Ved at have fået nok
Det franske politi er under ekstremt hårdt pres.

Betjentene skal kæmpe mod voldsmænd som disse fra muslimske parallelsamfund. De skal kæmpe mod terrorister. De skal kæmpe mod almindelige kriminelle. Og de skal kæmpe mod venstreorienterede aktivister, der blandt andet laver ballade over en arbejdsmarkedsreform.

Nu er politifolkene ved at have fået nok.

De oplever i den grad, at deres kamp mod barbariet er op ad bakke.

***
Mera om våldsdådet i La Grande Borne:
http://www.leparisien.fr/espace-premium/fait-du-jour/l-insupportableloi-de-la-cite-10-10-2016-6189463.php

http://www.leparisien.fr/faits-divers/viry-chatillon-un-syndicat-de-police-appelle-a-une-greve-du-zele-10-10-2016-6191249.php

http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2016/10/10/01016-20161010ARTFIG00118-essonne-valls-et-cazeneuve-apportent-leur-soutien-aux-policiers-agresses.php

https://www.thelocal.fr/20161010/french-cop-in-coma-after-fire-bomb-attack