onsdag, september 16, 2015

Minister: "Två av hundra asylsökare är terrorister från Kalifatet"


Den Korte Avis berättar om det vi redan anade:
 
"Storbritanniens premierminister David Cameron har netop besøgt flygtningelejre i Libanon og Jordan. I den forbindelse mødtes han med Libanons undervisningsminister Elias Bousaab.
         
Bousaab kom med den opsigtvækkende vurdering, at rundt regnet to ud af hundrede af de syriske asylansøgere i Europa i virkeligheden er terrorister fra Islamisk Stat.
Han siger, at Islamisk Stat meget målrettet udnytter de muligheder, som asylstrømmen giver dem for at bringe terrorister ind i de europæiske lande.
 
Andre politikere i Mellemøsten er tidligere kommet med lignende advarsler.
 
Helt uansvarligt
Hvis de har ret, må man regne med, at der i kølvandet på den muslimske folkevandring fra Mellemøsten vil komme flere terroraktioner i Europa.
 
Den libanesiske undervisningsminister gør opmærksom på, at Islamisk Stat er meget aktive med at rekruttere i de store flygtningelejre. De ofte kummerlige forhold her gør det lettere for de islamistiske fanatikere at tiltrække folk – nogle af de rekrutterede er rene børn.
 
Elias Bousaabs advarsel understreger, hvor vigtigt det er, at de europæiske lande i langt højere grad koncentrerer kræfterne om at forbedre forholdene i nærområdernes flygtningelejre.
 
Det er helt uansvarligt, at man bliver ved med at prioritere modtagelsen af en masse asylansøgere i Europa i stedet. Det koster mange flere penge, det hjælper ikke de fattigste, og det vil få alvorlige skadevirkninger på de europæiske samfund.
 
Og så øger det altså terrortruslen imod os."
***
 
Notera att den utmärkta Den Korte Avis utges av Danmarks
          f d inrikesminister Karen Jespersen
***
En liten räkneoperation:
Förra veckan ankom 4.503 nya
asylsökare till Sverige
2 % av dessa betyder 90 terrorister.
Om samma inströmning fortsätter.
På ett år blir det 4.680 terrorister....  

Observera att det är rent teoretiska räkneexempel, ej avsedda att störa makthavarnas goda nattsömn...