tisdag, januari 19, 2016

Sexbarnsmor mördad inför sina barn


 

Dafna Meir, 38-årig sjuksköterska och sexbarnsmor mördades på söndagen utanför sitt eget hem i den judiska byn Otiel, strax utanför Hebron i Judéen..
Dafna höll på att måla sin ytterdörr, då en arabisk terrorist angrep henne med kniv. Trots svåra skador lyckades hon låsa dörren, så att terroristen inte kunde angripa de tre barn som fanns i huset.
Nu fick barnen istället höra hennes dödskamp. 
Terroristen dröp omedelbart av till närmaste arabby. Han misstänks vara en av de talrika araber som lever på att arbeta som daglönare i de mera framgångsrika judiska samhällena.

Hebronområdet, som ockuperades av invandrade araber sedan judarna fördrivits efter Hebronmassakern 1929 befriades 1967, men dessvärre tillät man araberna att stanna kvar och njuta av sitt erövrade byte. Ett beslut man ångrar idag. Under den Tredje Intifadan har huvuddelen av terroristerna rekryterats från den sjuka islamistiska miljön i Hebrons arabkvarter.
Hebron är en farlig stad. Jag har själv varit där i samband en arkeologisk utgrävning och minns hur vi fick färdas i bepansrade fordon och ständigt omges av beväpnade livvakter. Det är tyvärr vardagsmat för judarna i Hebronområdet. Minns lilla Shalhevet, som mördades av en arabisk prickskytt på väg från dagis.
 

Avraham Frieds sång om lilla Shalhevet kan stå för alla
offer för Hebronarabernas terrorism.
 
 
Barnen blev ögonvittnen till mordet, men räddades av mammans mod.
Dafnas mördare greps på tisdagsmorgonen
och visade sig vara den 15-årige araben
 Morad Bader Abdullah Adais, som vistades
illegalt i Otiel.

Nu väntar vi bara på ett riktigt kraftfullt
fördömande från Margot Wallström....