måndag, februari 08, 2016

Synagogmördaren i Köpenhamn bar en koran på sig under dådet...Document.no berättar om nya avslöjanden kring den jihadistiske dubbelmördaren i Köpenhamn. Uppgifter som polisen tycks ha hemligstämplat ett år. "Fredens religion" får ju inte avslöjas...

DK: Omar El-Hussein havde en Koran på sig, da han blev skudt, bogmærke ved Sura 21: «… straf over de ugudelige folk»
Posted: 08 Feb 2016 04:40 AM PST
Terroristen som angrep møtet på teateret Krudttønden og synagogen i København 14. februar ifjor, Omar El-Hussein, hadde en Koran med seg under angrepet, kom det mandag frem.
omar-abdel-hamid-el-hussein
Radio24syv kan i dag afsløre, at politiet i et år har hemmeligholdt, at Omar El-Hussein medbragte et eksemplar af Koranen med guldskrift, da han blev skudt af Politiets Aktionsstyrke. Tidligere operativ leder i PET Hans Jørgen Bonnichsen, mener naturligvis ikke at det er problematisk, da koblingen mellem islam og terror kunne medføre ‘hævnforbrydelser’.
Historien kan læses på BT.dk, hvor Koran-forsker Thomas Hoffmann graver et spadestik dybere – Nye detaljer om terrorangrebet i København: Omar El-Hussein bar Koran på terrornat.
«Omar El-Hussein var ifølge Radio24syvs oplysninger ved sin død i besiddelse af flere våben og en lille blå Koran med arabisk skrift. Han havde efterladt et bogmærke ved Koranens Sura 21, der bærer titlen: ‘Profeterne’. Versene i Sura 21 handler om kampen mellem de gode og de onde vantro.
Ifølge Koran-forsker og professor ved teologisk fakultet på Københavns Universitet Thomas Jøhnk Hoffmann er det spekulativt at tolke versene ind i Omar El-Husseins gerninger, men med det forbehold siger han til Radio24syv:
‘Man kunne måske forestille sig, at El-Hussein identificerede sig selv og sin gerning i forlængelse af Koran-versenes tale om straf over de ugudelige folk. Særligt versene om Abraham, der smadrer afgudsbillederne kan fortolkes som en hentydning til Krudttønde-arrangementet med deltagelse af kunstnere, der så at sige producerede afgudsbilleder.'»


Läs mera om Omar Abdel Hamid al-Husseini